Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 48 gasten en geen leden online

Zaterdag 18 augustus 2018


 


Half 10 start van de dag eerst koffie tuurlijk, een beetje rommelige dag de werkzaamheden voor deze dag moesten even goed verdeeld worden.

Helaas is de omkasting t.b.v. brandstof tank nog niet terug van de straler, eerst maar even rondneuzen wat we zoal kunnen doen met de lekkages want ja in September moeten we wel 2 dagen zonder lekkage de weg op.

Op Zaterdag 8 september  Oldtimer dag Westzaan en  Zondag 9 september Oldtimer dag Oostzaan.      

  LEUK  KOM KIJKEN van +/- 12.00 uur tot 17.00 uur.Cor druk nog enkele draadjes aan elkaar knopen en testen of na inschakelen P.T.O. het hydraulische systeem in werking komt. Helaas niet gelukt verder speurwerk van Cor nodig.

Gaat hem zeker lukken anders helpen we Cor natuurlijk met zoeken naar de oorzaak

Willem druk met de handpomp. Waarom lekt dat stomme ding nou weer, nou mogelijk zijn de afdichtingsringen op de zuigertjes niet van de goede maat??? Het spul word meegenomen naar de Hydrauliek boer Hansaflex te Wormerveer alwaar ze mogelijk voor een oplossing gaan zorgen. 

IMG 0014


Bob,Jan en Thomas zoeken naar onderdelen hemeltje en zonnekleppen enige losse onderdelen weer terug gevonden maar hoe moet het nou in elkaar ???? L  Nou leg maar weer even weg er komt zeker een oplossing voor. Op 9 september maar even bij de DAF van RUIG kijken hoe hun het hebben zitten, (stanleymes en schaar mee om de boel open te maken) J zullen de Boys van RUIG leuk vinden. 

IMG 0012


Ook komen we erachter dat de hoofdschakelaar niet echt lekker werkt reparatie noodzakelijk dus even inplannen wanneer we dat gaan doen en ook even contact zoeken met de DAF Oldtimerclub.

Hans rustig verder met het hemeltje nieuwe bekleding vast lijmen en drogen maar en de rest van de tijd bezig zijn met de catering want er moet ook gegeten worden en koffie op tijd gelukkig heeft Bob dat even opgepakt lekker bakkie Bob.

Na controle van onze postbus en ja voor de eerstekeer post in ons postbakje, aan de Stichting Autoladder Zaandam van gemeente Zaanstad leuk toch!! Zie foto. 

IMG 0016


Dus de klusdag zal weer zijn op 15 September 2018.

534001