Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 37 gasten en geen leden online

Zaterdag 8 december 2018

De ontwikkelingen bij HET HEM. Op Woensdag 6 December 2018 is er een Bedrijven bijeenkomst georganiseerd met lunch bij Bind over de voortgang. We zijn daar heen geweest als Stichting Autoladder. De bedoeling is om HET HEM aankomende zomer te openen als nieuw kunstcentrum. Investering Maatschappij Amerborgh investeert hier, het wordt groots aangepakt zo komt er op de begane grond een Restaurant en Huiskamer. Het geheel moet een zeer laagdrempelig gebeuren worden. Na 2 jaar gaat het HET HEM dicht voor een zeer grote verbouwing waarin dan ook een Hotel is opgenomen. We gaan ze volgen!!!

Tevens is er op diverse plaatsen op het terrein ongewenst bezoek geweest gelukkig zijn deze personen opgepakt. Een deel van de ontvreemde spullen is terecht maar een grootdeel is verdwenen. Zeker 2 ondernemers zijn hierdoor gedupeerd.!!

En ja half 10 de mannen weer binnen aan de koffie met gebak dit ivm een 45 jarig huwelijk van Cobie en Hans.

IMG 0048

Willem strak bezig om het hemeltje weer een stukje verder te brengen komt er steeds beter uit te zien.

IMG 0050

Cor een elektrische aansluiting maken voor ons aangeschafte koffie apparaatje van 24 volt en nog gelukt ook Haha machientje zet 5 bekers koffie duurt wel even een ½ uurtje. :)

IMG 0056

Jan zoals hij de vorige keer is gestart is hij direct verder gegaan met het rood maken van de stempelpoten deze klus is dus nu ook gereed.

IMG 0053

Thomas heeft het weer even goed gezien, de container geopend waar 2 MSA spuitjes (motor Spuit Aanhanger 1500lit/min) zijn opgeslagen en deze naar de hal gebracht om te zien of het restaureren mogelijk en waard is??

Daar kreeg Bob lucht van en ja direct aan de sleutel, he lekker weer wat nieuws fotootje maken en demonteren van onderdelen toppi. Tevens hadden we bij de koffie een cadeautje van de Sint het bleek een achteruit kijk camera te zijn nou daar zijn we erg blij mee.

IMG 0054

Martin lekker Olie Bollen meegenomen heerlijk waren ze.

IMG 0046
Jochem aan de klus met een potje zwart ledervet en poetsdoek om een leren touw foedraal weer mooi zwart te maken het foedraal werd gebruikt door de klimmer die zich kon verankeren aan het ladderpakket bij werkzaamheden op hoogte.

IMG 0051

Om +/- 3 uur zo een beetje gestopt met klussen en hebben we  een dronk uitgebracht over de laatste kluszaterdag van 2018, 2019 staat nu voor de deur we gaan het zien wat er komend jaar gaat gebeuren!!!!

De volgende klus dag zal zijn op 5 Januari 2019

570942