Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 161 gasten en geen leden online

Zaterdag 3 Februari 2018
Voormeel de laatste klus dag hier in pand 430, Vulhuis 2 HEMbrug terrein.

Ja Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan Joosten, Thomas Kelder en Hans Westra waren niet echt vrolijk maar met een lolletje is het toch gelukt om te starten met het opruimwerk.

In de middag uren kwamen Piet Schaap, Martin en Jochem Valk ook langs, nieuwsgierig of er al meer nieuws was, helaas negatief!!!!

Tegen 10.00 uur stond Frank Houniet met zijn autolaadkraan en daarop een container voor de deur van gebouw 430. Daar kunnen we materialen in op slaan als we echt weg moeten.

Top van Frank dat hij ons op deze manier wil helpen.

Doordat de chauffeur met de kraan een kabeltje had geraakt gingen Buurman en Buurman (Willem en Hans) even met een ladder het dak op om het kabeltje weer vast te zetten nou ze hadden er zo een filmpje van kunnen maken.

Willem, Bob en Cor zijn met de auto even naar buiten gereden om nog meer lekkages te zoeken want er komt nog steeds olie in de opvang bak en dat moet niet he’

IMG 0012

Gelukkig zijn er toch weer een paar lekkages gevonden zoals de 2 cilindertjes waar de handbediening op werkt, lekken aan de bovenzijde. Zo ook de gashandel en een klein beetje uit de opvang bak aan de achterzijde. Nu dit is gelokaliseerd moet er een moment gevonden worden om deze lekkages te verhelpen.

IMG 0008

Cor en Hans hebben Vrijdagmiddag nog even 2 dekplaten opgehaald bij WIKOR deze dekplaten waren gestraald jammer dat een plaat door de behandeling krom is getrokken, daar zullen we een nieuwe voor moet kopen !! wel jammer maar dat brengen we maar onder de noemer bedrijfsrisico. sad

Jan en later ook Bob hebben een stapel TL lampen gesloopt, de trafo’s brengen we naar het oud ijzer en het kunststof omhulsel hup de container in, Cor in de zagerij oud hout aan stukken zagen voor de kachel !!

IMG-20180203-WA0002

Thomas en Jochem druk in de weer om de ruimte waar we de onderdelen in de verf zetten leeg te ruimen en aan te vegen ziet er dan ook weer top uit.

IMG 0014

Martin en Hans druk met ijzer aan stukken te slijpen waarna het een plaatsje krijgt in de ijzer bak.

Er is de hele dag heel hard gewerkt door deze mannen toppers dat zijn het nu zijn we bijna zover dat het laatste nog even in een container plaatsen en we kunnen …………..