Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 39 gasten en geen leden online

Zaterdag 23 juni 2018

Klokslag halftien waren we weer aanwezig alleen Cor komt even later, Opa dag.

Jan nog op vakantie was er wel maar druk met de Caravan.

Martin en Jochem druk met de renovatie van het voortuin project maar kwam toch later nog even langs kon even zijn snor drukken, Jolanda lette even niet op en weg was ie met Jochem.

Cor zeer geconcentreerd met de kabels bezig, hij wil het nog graag voor zijn vakantie in orde hebben (helaas niet gelukt).

IMG 0039


Bob heeft  zijn gereedschappen mee om de eerste dekplaten te voorzien van een laklaag, dat kon nu omdat broer Willem het is gelukt om de kromme dekplaat weer enigszins in model te krijgen aanhouder wint Willem top man.

IMG 0032


Verder is Willem druk geweest met alle smeernippels na te lopen met vetspuit en dat zijn er een paar ppppffff.


Ook hebben we de Verjaardag gevierd van Ben (70) we zijn hem op 16 juni op gaan halen van huis met de Autoladder en naar Westzaan Brandweer Museum gereden waar hij verwelkomt werd door Jaap van het Kaar en collega Cees. Mannen bedankt dat jullie voor ons de deur hebben geopend top!!

IMG 0018

Ben rechts voorin de cabine met een glunderend gezicht dat was zijn plekje altijd !!! Bevelvoerder en ja het duurde even, maar al gauw kreeg Cor aangegeven hoe hij het beste de ladder kon besturen. Top dag vond Ben.


Hans toch nog wel even weer met het hemeltje in de weer maar verder veel te druk met de catering. Verder voorbereidingen getroffen voor de Oldtimer Festival in Assendelft waar we op 1 juli zijn uitgenodigd en ja dan moet onze ladder er wel pronken toch.

IMG 0040

Het is weer allemaal gelukt en gaan de vakantie tegemoet maar de klusdagen lopen gewoon door zoals ieder jaar.

Dus de klus dag zal weer zijn op 21 juli 2018

517774