Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 282 gasten en geen leden online

Zaterdag 13 Oktober 2018


Een kleine ploeg deze dag, wel een ploeg met hoge potentie, zijn dan ook gericht aan de slag gegaan.

In eerste instantie is de ladder naar buiten gereden om hem weer in zijn geheel uit te schuiven om A. het nog aanwezige lucht in de uitschuif cilinder te laten ontsnappen B. Willem kan nog even bij de verscholen smeernippels om daar even wat vet in te drukken.

Ook heeft Bob zijn straal tankje meegenomen om de omkasting brandstoftank nog een keer te behandelen waarna hij hem in de lak heeft gezet ook deze klus is gelukt en staat de beschermkast brandstof tank weer op het voertuig.

Tevens hadden we op Donderdag 11 Oktober de ladderwagen mee genomen naar de Soos middag van de Re√ľnisten in Wormerveer waar de Burgermeester (Drs J. Hamming) een kennismaking middag heeft. Het was een leuke middag waar wij alle gelegenheid kregen om onze huisvesting probleem kenbaar te maken.

IMG 20181011 WA0002

Onze burger vader was onder de indruk van ons project en heeft ons zeker zijn medewerking toegezegd om tot een oplossing te komen daarbij zijn enkele namen gevallen van prominente Zaankanters die mogelijk iets voor ons kunnen betekenen.

IMG 20181013 WA0001

Later op de Dag +/- 3 uur zijn we gestart met de herfst BBQ. Weer even gezellig onder elkaar knoeien met de BBQ, De dames hadden weer perfect gezorgd voor de salades en diverse smullereitjes. Bedankt allemaal, het was heerlijk, dat heeft geduurd tot rond 19.30 uur waarna zoals het hoort na een geslaagde BBQ even een fikkie gestookt werd op een zo veilig mogelijke manier, Jan ging even helemaal los dat was weer even ouderwets genieten.

IMG 20181013 WA0002

Dus de klus dag zal weer zijn op Zaterdag 10 November 2018

970942