Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 213 gasten en geen leden online

            Zaterdag 17 augustus 2019


Op tijd koffie en gelukkig was Bob ook weer aanwezig na een kort ziek bed gaat nu gelukkig weer goed met de borst.

Inmiddels is de rest wat nog in de  container stond verdeeld op verschillende plekken in de Garage. Afgelopen donderdag 15 augustus heeft de firma Houniet de container opgehaald en op de werf bij het bedrijf geplaatst ook hebben Cor en Hans nog even rondgekeken in de container die al op de werf staat en wat zit daar nog allemaal in. De aanvraag naar de gemeente om een container op het parkeerterrein te plaatsen is verstuurt nu afwachten wat de gemeente gaat doen ???

20190817 123300

Nadat Willem ons voertuig de garage heeft uitgereden kon er begonnen worden met het schoonmaken van de vloer om daar een duidelijke markering aan te brengen zodat onze ladder altijd op de zelfde plaats komt te staan en het trappen huis heel blijft.

20190817 122057

Thomas ook weer terug van zijn stage en natuurlijk dol enthousiast over de nieuwe plek  hij was er nog niet geweest. Heeft meteen duidelijk gemaakt dat de stelling die we aan de westzijde van de kantine hadden geplaatst duidelijk verkeerd stond het beamerscherm  kon niet meer naar beneden dus de stelling maar verplaatsen dan.

Cor druk met het organiseren en opruimen van de gezamenlijke bergruimte hij blijft de moet erin houden maar wat een werk.

 Op de volgende klus dag is op 14 september  gaat niet door i.v.m. Oldtimertreffen op 8 september Oostzaan en op 14 september Purmerend.

20190817 122047