Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 257 gasten en geen leden online

Zaterdag 20 juli 2019


Vandaag weer een echte klus dag jammer dat we niet voltallig zijn want en groepsfoto moet nog wel even gemaakt worden, bij ons nieuwe onderkomen!!!

Vandaag staat op de planning het leeghalen van de container en het verder inruimen van de stelling(en) 1e verdieping en begane grond.

Maar eerst uitgebreid koffie en beschuit met muisjes Willem en Hanneke zijn voor de 4e keer Oma en Opa geworden een kleinzoon. “Waar ze van op keken” is dat hij zo klein was bij de geboorte +/- 9 pond en 52 cm lang zo ben je daar manneke.

Zielsgelukkig zijn ze met de knaap !!!!

Het was hard werken zaterdag container leeg spullen in de garage en stellingen weer in elkaar zetten. Bob en Cor nog even gauw naar Bob zijn werkplaats waar nog een paar steunen stonden voor een van de stellingen.

Na een stelling opgebouwd te hebben in onze “kantoor” ruimte zijn we begonnen om de ons verworven oude materialen tentoon te stellen, beter zichtbaar dan in een kist of krat.

Tevens heeft Cor zich meerdere malen ingezet de laatste weken, om de bergruimtes begane grond op te ruimen en stellingen te plaatsen wat aardig gelukt is dit hebben we toch maar weer bereikt.

20190722 203639

We zijn geschrokken van het volgende: De Stichting Stoomspuit die op de terug reis van een evenement, ik dacht Drachten, zijn aangehouden in West Friesland. De reden was dat ze blauwe zwaailichten voeren en dat schijnt niet te mogen!!! Wij hebben daar direct op geparticipeerd en bij de Zaanse Zeilmakerrij 2 hoezen laten maken die vervolgens door hun zijn gesponsord top toch. Wettelijk mogen hoezen ook niet maar we kunnen nog niet echt vinden waar dat precies in de wet staat ??? dus wagen wij het er op.

Op de volgende klus dag gaan we de 2e container leeghalen en container verplaatsen dat zal zijn op 17 augustus.