Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 255 gasten en geen leden online

Zaterdag 2 maart 2019


Op Vrijdag1 Maart foto sessie met onze ladder de oudste met 52 jaar, de Hoogwerker 22 jaar en de spiksplinternieuwe autoladder Zaanstad vereeuwigd zie foto.

IMG 20190224 WA0010
Ook wilde we ons graag in 2019 bij evenementen beter presenteren doormiddel van een banner. Timo Hoogstra  en vriendin Maaike  hebben in hun appartement te DUBAI de lay-out bedacht en ontwikkeld zodat we het zo naar de drukker konden brengen. Wij danken Timo en Maaike en niet te vergeten Drukkerij Coster en Kok Tuitjenhorn voor hun werk toppi bedankt.

20190218 204451

Op de gebruikelijke tijd koffie en koek zelfs gevulde koek Thomas zeer verheugd dat hij vanaf 11 maart 2019 kan aanmonsteren op een container c.q. vrachtschip en zijn stage mogelijk kan vol maken. We zien hem pas weer medio augustus terug, succes Thomas behouden vaart. Gelukkig was Bob weer beter en kon zich volledig storten op de MSA motortjes samen met Thomas. We hebben daarvoor een nieuwe accu voor de MSA 6volt en72Ah aangeschaft.

IMG 0037

En we hebben een zwaardere acculader met startmogelijkheid tot 75Ah aangeschaft diepte investering zullen we maar zeggen en ja de start accu van onze ladder heeft het begeven we moesten naar een nieuwe accu opzoek, gelukkig heeft een van onze hoofdsponsors ons een accu gesponsord. TOPPI bedankt!!!

20190225 192053

Jammer dat Jan zich nu helaas ziek moest melden ja de griep zit in de lucht en kon hij niet verder met het inbouwen van een draagplankje t.b.v. koffie apparaatje, daar is Hans mee verdergegaan gelukkig was Jan er niet bij want door een stomme reken fout is het mooie plankje door Hans verzaagd. Nu maar een plankje wat dan niet zo mooi is een verfje doet wonderen let maar op.

IMG 0030

Willem je geloofd het niet maar weer verder met het hemeltje wat een gepruts maar het komt goed. Willem kennende gaat hij tot het gaatje!!

IMG 0027
Later op de dag kwam onze Voorzitter hoogst persoonlijk helpen om het trapje wat hij zo bloedig had geschilderd te monteren zodat de (klimmer) er weer gebruik van kan maken als het nodig is. En zijn de dekplaten deels gedemonteerd zodat we nieuwe kunnen laten maken, glas parelen in de lak en mogelijk zullen we ze dan weer met een week of 8 kunnen monteren dus even niet de weg op.

IMG 0014

Cor een elektrische kabeltje getrokken vanaf de walstekker naar de druppellader zodat de accu constant is aangesloten op een druppellader. Dat is makkelijk voor ons als we terug komen van een rit de stekker in het contact en hup laden maar weer.

IMG 0024

Bijna aan het einde van de dag kwam er ineens motorgeluiden uit de MSA hoek we keken naar de hoek en zagen een glunderend gezicht van Thomas samen met Bob 1 motor draaiende gekregen, dat werd gevierd met het nodige kabaal de vlammen schoten uit de uitlaat zijde, zie foto.

IMG 0017

De volgende klus dag zal zijn op zaterdag 30 Maart 2019

Op dinsdag 12 Maart is de jaarvergadering gepland in de Botenmakerstraat