Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 276 gasten en geen leden online

Zaterdag 12 Oktober 2019


Half 10, kleine ploeg aanwezig, helaas kan Ben niet komen. De genezing van zijn voet (hiel) duurt en duurt, mogelijk komt Ben een keer naar Wormerveer zou leuk zijn??

Mededelingen

  • We hebben een positieve reactie van de gemeente ontvangen om een container te plaatsen op het parkeer terrein dat is top maar na overleg hebben we besloten om de vergunning niet door te laten gaan we kunnen namelijk de precariorechten niet betalen, wat jammer nou L
  • Van de Stichting hebben we een afstand bediening voor de roldeuren aangeschaft 2 deuren doen het, via een zender kunnen we de deuren nu op afstand openen b.v. handig als we spullen in of uit moeten laden.
  • Cor een afspraak gemaakt bij de firma GOMES voor een jaarlijkse APK keuring dat zal plaatsvinden op maandag 28 Oktober hopelijk komen we hier weer zonder veel problemen doorheen.
  • 16 november zijn we aanwezig in Koog a/d Zaan om de Sint te verwelkomen wil je mee dan even aan Cor melden of op het planbord plaatsen.

Verder zijn er een aantal kleine klussen waaronder de dekplaten. Die zijn weer terug zijn van de straler waarna de pasgaten voor montage op het chassis in geboord kunnen worden. Mooi klusje voor Bob en Thomas, daarna in de lak op een ander moment.

IMG 0021

Het hemeltje is een klusje voor Willem. We zijn het er over eens dat we het gehele hemeltje weer uit de cabine demonteren en na gaan vragen bij onze sponsor de Dhr. Scholten van de Firma Scholten Woning Inrichting hoe we het beste dit probleem kunnen aan pakken.

IMG 0023

Tevens hebben we besloten dat we de hydrauliek olie uit de tank gaan hevelen zodat we de ontstane lekkages in het ladder systeem kunnen repareren. Dat zal nog wel even een klusje worden Bob zorgt in ieder geval voor 25 liter tankjes waar we de olie in op kunnen vangen.


IMG 0027

De volgende klus dag zal zijn op 9 november