Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 101 gasten en geen leden online

Zaterdag 7 maart 2020


Vandaag weer en kleine enthousiaste ploeg, met taart van Hanneke bijna zelf gemaakt en hij was lekker.

We stonden verbaast bij aankomst vanmorgen. Er stond een persoon graffiti te spuiten op de muur “ een witschaapje met zwarte oogjes “ en of je nu wel een opmerking maakt of niet, de kunstenaar verschrikte niet en ging gewoon met zijn werkje door, dus hebben we dat maar even doorgegeven aan de Gemeente en Wijk agent.

Willem en Bob verder aan de rechterzijde terreinregeling, we gaan nu weer monteren. Bob heeft een speciaal stukje gereedschap gemaakt waarmee de kroonmoer kon worden gedemonteerd. Dat is in de tussenliggende weken gebeurd. Mooi stukje werk van Bob !!! Nu gaat alle aandacht naar het op de juiste wijze monteren van de rechter as terreinregeling en dat de nieuwe pakkingen op de juiste plaats komen, Thomas is deze dag bijgesprongen als assistent. Tegen 5 uur in de middag zat alles weer op zijn plek en moest alleen nog het opstap trappetje gemonteerd worden, dat is maandagavond gedaan. Er is door de technische ploeg weer een acrobaten stukje geleverd daar zijn we als Stichting Autoladder zeer trots op.

IMG 0008
IMG 0012

Cor en Hans volgens afspraak de uitlaatgassen afzuig installatie weer inbedrijf nemen zodat er geen uitlaatgassen meer in het gebouw komen. Ook zijn de Collega’s van de Reddingsbrigade op woensdagavond 4 maart hun spullen wezen halen dat geeft wel enige rommel en daarna dan weer extra ruimte.
De dak lekkage konden we vandaag helaas niet verder aanpakken dat komt de volgende klus dag. Wel hebben we een groot gedeelte van de oude stoelen en tafels alvast naar beneden kunnen brengen die worden komende week opgehaald door het GOED.
20200307 115012
IMG 0013

4 April is er weer een klus dag.